Shqipëria

Nusja e dhëndri kërcejnë “Napolonin” në mes të sheshit të Tiranës-Video

E diela në Shqipëri njihet si dita e dasmës, ku shqiptarët nuk ngurrojnë që të festojnë duke bërë xhiro me makinat e tyre, së bashku me dhëndrin e nusen.

Por çudia ka ndodhur me dasmën e një çifti shqiptar, që e kanë festuar në mënyrën më të mirë të mundshme.

Çifti është ndaluar në mes të sheshit “Nënë Tereza” dhe kanë zbritur duke kërcyer këngët popullore të Shqipërisë së Mesme.

E ndërsa nuk kanë munguar në këto kërcime edhe flamuri kombëtar, një traditë e dasmave shqiptare.

 

R
Close