Shumica e prodhuesve të makinave çdo vit janë në kërkim të formulës, për ti plasuar në treg makinat e mira dhe me çmime të volitshme.

Por prodhuesit si Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, janë në garë me njëri tjetrin se cila nga këto po sjell makinat më luksoze dhe më të shtrenjta, që mund ta paramendoni se çmimi i tyre fillestar nuk është hiq më pak se 1 milion euro.

 

10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-FotoNë vijim po ju paraqesim dhjetë makinat më të shtrenjta:

 

10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Lamborghini Veneno Roadster 4.5 milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Aston Martin Valkyrie 3.2 milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Bugatti Chiron 2,7milionë euro.

10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Pagani Huayra Roadster 2,4milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Ferrari LaFerrari Aperta 2,2milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Koenigsegg Regera 2 milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Zenvo TS1 1,9 milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Mazzanti Evantra Millecavalli 1,2milionë euro.
10 makinat më të shtrenjta për vitin 2018-Foto
Arash AF10 Hybrid 1,2milionë euro.