Arusha tmerron banorët: Mbyt 28 dele dhe qengja – Video

Arusha tmerron banorët: Mbyt 28 dele dhe qengja - Video

Një ose më shumë arusha, kanë kryer “masakër” në një tufë delesh në pronësi të, Ramell Demirit, të fshatit Pouskë të Prizrenit, duke mbytur 28 dele e qengja.

Arusha tmerron banorët: Mbyt 28 dele dhe qengja - Video

Ramell Demiri, deri ditën e sotme kishte 64 dele dhe qengja. Mirëpo, në orët e hershme të mëngjesit të së shtunës, atij i kanë ngo.rdhur 28 dele dhe qengja, pasi dyshohet se arusha është futur në stallën e tij duke i kaf.shuar dhe su.lm.uar ato. Ai nga hutia, ende nuk e di saktësisht se sa është numri e deleve e sa i qengjave të ngro.dhur. Ai ka gjetur vetëm 10 dele e qengja të ngordhur, ndërsa për 18 të tjera nuk e di se ku ndodhen, edhe pse i ka kërkuar në shumë vende.

Arusha tmerron banorët: Mbyt 28 dele dhe qengja - Video

Rastin në fjalë e ka konfirmuar edhe policia e Prizrenit.

 

loading...