Shkencëtarët nga Univertiteti Emory në SHBA kanë gjetur se baballarët e vajzave të vogla janë më të vëmendshëm dhe më të përgjegjshëm së baballarët e djemve. Dhe nuk është për t’u habitur, sepse një vajzë për çdo njeri është një princeshë e vogël që duhet të kujdeset. Për më tepër, një baba bëhet shoku më i mirë i vajzës së tij dhe fotografitë në këtë artikull janë prova më e mirë për këtë.

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Fashion 0121-08 - Dad Shows Off - Large Version

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)

Baballarët janë miqtë më të mirë të vajzave (FOTO)