Pas skandalit të vjedhjes së 18 milionë eurove në ndërtimin e Unazës së Re nga një kompani “fantazmë”, dyshimet e para pas kësaj afere janë te Kryeministri, Ministri i Infrastrukturës dhe drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar.

Një grup qytetarësh kanë dalë sot në aeroportin e Rinasit, afër terminalit VIP, dhe deklarojnë se do ruajnë se mos kryeministri arratiset nga vendi pas plasjes së skandalit.

“Kemi dalë po bëjmë roje, se kemi merak mos na arratiset kryeministri Edi Rama, Afrim Qendro dhe Damian Gjiknuri. Me atë muhabetin e fundit të Unazës së Re e kanë dhi…,- thotë qytetari në video.

Qytetaret vigjelojne se mos arratiset Edi Rama