Shumë shpejtë do të kemi një këngë mes Bleona Qeretit dhe Bujar Qamilit.

Lajmi fillimisht u bë publik nga vetë Bujari i cili e zbuloi në Xing me Ermalin, por tani e ka konfirmuar edhe këngëtarja.

Bleona postoi një fotografi bashkë me Bujarin mbi të cilën shkroi: ‘O super yll, ku të duash, kur të duash dhe çfarë të duash.

Fotografisë, artistja poashtu ia shtoi edhe disa zemra.

Nuk ka akoma detaje lidhur me këtë bashkëpunim.

Bleona – Bujar Qamilit: Kur të duash dhe çfarë të duash…