Studiuesit pretendojnë se ia kanë dalur që të krijojnë burrin dhe gruan më seksi në botë, duke i kombinuar kështu tiparet e fytyrës së disa prej personave më të famshëm të shoubizit.

Një ekip ekspertësh nga Men’s Pharmacy bashkuan fytyrën e Tom Hardy, Jamie Dornan dhe Anthony Joshua për të krijuar një imazh të një burri të përosur, transmeton portali arbresh.info

Ata përdoren një program kompjuterik në të cilin përzien karakeristikat e personave të famshëm për të krijuar “njeriun perfekt”.

Ndërkaq për gruan më seksi në botë janë marrë tiparet e Chris Hemsëorth, Mark Ëahlberg, Jake Gyllenhaal.

Për të kryer hulumtimin, ekipi i studiuesve shikoi rezultatet e dy sondazheve të fundit publike nga Glamour dhe Ranker, ku të anketuarit votuan për burrin dhe gruan më seksi.

Pavarësisht listës që paraqet burrat nga një sërë etnish të ndryshme, imazhi i prodhuar ka nxjerrë një burrë dhe një grua me sy të kaltër dhe flokë ngjyrë kafe.

Megjithate edhe vetë studiuesit pajtohen se bukuria është relative.

Burri dhe gruaja përfekte kanë këtë pamje, thotë shkenca Burri dhe gruaja përfekte kanë këtë pamje, thotë shkenca