Deputetja e PS-së Blerina Gjylahmeti ka folur sot për news24 e ku ka thënë se “Numri i studentëve që është në protestë kundrejt atyre që janë në total, është jo më shumë se 10%. A është kjo përfaqësia ekzakte e studentëve. Pse duhet të pengojnë këmbënguljen dhe dëshirën e disa të tjerëve për të hyrë në mësim…”.

Por deputetja harron se të gjithë studentët janë dakort me 8 kërkesat e tyre dhe të gjithë nuk pranojnë takim me kryeministrin pa i plotësuar më parë.Deputetja e PS: Nuk janë krejt studentët protestues, por vetëm 10 %!