Mërzitje e madhe dhe ne rastin se e jep tek dikush, do te clirohesh nga kjo merzitje.

Në qoftë se je grua dhe e ke në dorë diamantin, do të lindësh një djalë të bukur dhe nëse ta jep dikush do të kesh shumë dhimbje.

Në qoftë se e shihni se i keni vënë, kujdes nga njerëzit që ju hiqen si shok.

Në qoftë se shihni që ju po e vjedhni ose i humbni, ju presin ditë të vështira.Tiktak.alDiamanti në ëndërr...