Krahas operacionit të FNSH dhe RENEA-s të zhvilluar në Shijak e Durrës, policia po zhvillon një tjetër operacion në Sarandë, për kapjen e Klement Balilit, të njohur si Eskobari i Ballkanit.

Burime policore kane thenë për mediat se ai është lokalizuar në zonë dhe policia ka nisur një operacion te gjerë.

Dyshohet se ai fshihet në një zonë në mes Sarandës dhe Delvinës.

Ndërkohë që burime policore kanë shpjeguar se janë zhvilluar disa kontrolle në banesat e familjrëve të tij