Trageti i linjës Vlorë-Brindizi, prej mbrëmjes së djeshme ka dalë në radë për shkak të motit të përkeqësuar.

Era arrin 20m/s, ndërkohë që dallgët e detit arrijnë deri në 7 ballë në det të hapur dhe 5 ballë brenda gjirit.

Për pasojë, trageti nuk do të niset ditën e sotme.