Mbështetësit e udhëheqësit të vonshëm libian, Muammar al-Gaddafi, nuk kanë hequr dorë deri më sot, pavarësisht faktit se kanë kaluar vite që nga vdekja e tij nga historia e vdekjes së tij dhe se ai është ende gjallë raporton Al-arabiya.

Shumë histori rreth jetës së tij u përhapën, qe flet për jetën e tij në një vend tjetër pasi ai u shërua nga plagët e tij. Ka nga ata që e besojnë atë, shkruan arbresh.info.

Ky imazhi u shfaq në dy ditët e fundit në faqet e komunikimit nga stadiumet në Paris gjatë një ndeshje futbolli midis Liverpool dhe Paris Saint-Germain. Ky imazhi ndezi përsëri zjarrin “Gadafi”, ku “presidenti i ndjerë” ishte ulur mes kampionit të botës në artet marciale të përziera, Aktori rus Khabib Nurmagomedo, dhe aktori amerikan Leonardo DiCaprio dhe disa yje të tjerë të mëdhenj.

Pas kësaj, pyetjet u pyetën në faqet e medias dhe lajmet nuk u qetësuan se ky person është udhëheqësi i ndjerë i veshur dhe se ai është ende gjallë.

Por, era ishte në kundërshtim me atë që anijet kishin dëshiruar. Kolonel Muammar Gaddafi nuk ishte në lojë, por Sir Mick Jagger, këngëtari, aktori dhe producent i famshëm britanik, ai ishte që  u shfaq në foto që i  grisi zemrën e mbështetësve të te Gaddafit.