Një zonjë ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi ajo ka vajtur me një çantë dhe u ka shpërndarë studentëve sanduiçë.

Gruaja hyn në protestën e studentëve dhe veprimi që bën i mahnit të gjithë të rinjtë

Ajo u fut në mes të turmës dhe ky veprim i ka emocionuar mjaft studentët, të cilët pas kësaj janë shprehur se ndihen akoma dhe më të motivuar dhe më të bindur për të vazhduar, kur shohin se kanë dhe një mbështetje të madhe./JOQ

Gruaja hyn në protestën e studentëve dhe veprimi që bën i mahnit të gjithë të rinjtë
Gruaja hyn në protestën e studentëve dhe veprimi që bën i mahnit të gjithë të rinjtë
Gruaja hyn në protestën e studentëve dhe veprimi që bën i mahnit të gjithë të rinjtë