Sot është festa e Halloween-it dhe mesa duket shumë shpejt ajo është kthyer në traditë edhe në Shqipëri.

Halloween-in po e feston edhe familja e kryeministrit Rama. Me anë të një postimi në Instagram, vajza e Lindës, Rea, ka postuar një foto me të vëllanë duke edhe zbuluar se si do të maskohen ata për festë.

Rea zbulon se Zaho do të jetë Batmani, ndërsa ajo do të jetë vjeshta.

Halloween edhe në familjen e kryeministrit Rama ja si do të maskohet Zaho

Edhe kësaj here e motra, nuk ia ka zbuluar fytyrën të vëllait, edhe pse ka qënë vetë Rama ai që ka postuar një foto familjare duke e prezantuar për herë të parë me publikun.