Hoxha nga Maqedonia: Haram të festohet Dita e Mësuesit

Hoxha nga Maqedonia: Haram të festohet Dita e Mësuesit

Data 7 mars është njëkohësisht edhe dita e mësuesit, ndërsa data 8 mars është dita e gruas.

Por, dikush po mendon se kjo festë nuk bën të festohet.

Hoxha nga Maqedonia, Rexhep Memishi i pyetur nëse bën të festohet 7 dhe 8 marsi, ai është përgjigjur prerë se këto festa janë të ndaluara.

Ai gjithashtu është shprehur se kush i feston këto festa del nga feja.