Kërkohen 5000 pastrues/e (meshkuj ose femra) për në Bayern dhe Berlin. 15 € ora, 160 orë në muaj 2400€ paga brutto. Per te pastruar hotele, shtepija, banesa, etj.,

Kontrata është Unbefristet, 6 muaj do të punoni në Kosovë duke u pergatitur me përvojë pune për Gjermani. Kontrata e punës shitet.Kërkohen 5000 pastrues/e për në Bayern dhe Berlin. 2400€ paga mujore