Ja cilat janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme:

DASHI:

Nëntori ishte një muaj për t’u harruar në aspektin emocional. Duhet të thuhet se shumë prej jush kanë qenë viktima të ngatërresave të mëdha dhe kanë pyetur veten, nëse janë me të vërtetë me personin e duhur. Dita e sotme në përgjithësi është pozitive, por duhet theksuar se duhet të shmangni të menduarit për të kaluarën dhe të vrisni mendjen për gjërat si mund të ishin.

GAFORRJA:

Hëna është në shenjën tuaj të Horoskopit. Do të jetë një javë me përgjigje të mira. Kush ka të bëjë me një Gaforre, Akrep apo Peshq mund të përmbyllë një ujdi të mirë. Në dashuri dhjetori mund të jetë muaj i rëndësishëm për shumë gjëra. Kush ka nisur një histori dashurie, në dhjetor do kuptojë se është më i përfshirë. Duhet të bëjnë kujdes ata që jetojnë histori paralele, sepse situata mund t’u dalë nga duart.