Super-veturat janë vështirë të përballueshme financiarisht për një shumicë prej nesh.

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Rreshti i super-veturave tashmë është mjaft i gjatë, megjithëse do të tentohet të ngushtohet duke selektuar ato më mbresëlënëset.

Teknologjia e avancuar nuk vjen gjithmonë lirë, andaj është edhe një vlerë e habitshme e çmimeve në mesin e veturave që i posedojnë ato.

T’i ndjekim ato të listuara në bazë të modelit, si dhe të ilustruara me fotografi më poshtë.

Porsche 918 Spyder

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Aston Martin Vulcan

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Koenigsegg Agera RS

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Bugatti Veyron B 16.4

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Pagani Huayra

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Lamborghini Sesto Elemento

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Ferrari Laferrari Aperta

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

McLaren P1

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto

Bugatti Chiron

Këto janë veturat më të shtrenjta në botë-Foto