Dashurinë e madhe që ka për gruan dhe të bijën këngëtari Alban Skenderaj, e përshkruan me fjalët “Panorama e jetës”.

Këtë përshkrim ai e bëri në fotografin e vajzës Ameli dhe gruas Miriam Cani në Instagram, teksa Ameli puthë nënën në faqe, njofton Klan Kosova.

Kësaj pamje duket se i mungon shumë këngëtarit, i cili ka një agjendë të ngjeshur me koncerte dhe e ka të limituar kohën për të kaluar me dy të dashurat e tij.