Krusita është emër që këtë vit shënoi shumë sukses në festivalin “Kënga Magjike”.
Kush është Krusita, fenomeni i Këngës Magjike?!

-ishte e ftuar sonte (e premte) në një intervistë për emisionin e shoubizit “Mirage”

Këngëtarja në këtë intervistë k

9eksperiencës në festivalin “Kënga Magjike” dhe planet për të ardhmen.

Ndër të tjera, ajo ka treguar më shumë rreth saj, në këtë rast, zbuloi diçka që nuk e kishim ditur më parë.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm ku gjendet intervista e plotë e Krusitës dhe mësoni se çka tha ajo.