Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në Patos, ku një fëmijë 4 vjeç ka rënë në pus dhe për pasojë është mbytur. Ngjarja ndodhi në fshatin Ruxhdije. Nderkohe qe forcat zjarrfikese kane bere te mundur nxjerrjen e trupit nga pusi.