Ndeshja e grupmoshave U13 e zhvilluar sot në mes të Llapit dhe 2 Korriktu ka krijuar një moment të frikshëm. Një lojtar i Llapit është rrëzuar nga tribuna me kokë në tokë duke mbetur pa vetdije.

Jeta e tij do të ishte në dyshim sikur mos të ishte mjeku llapjan, Sahit Podvorica dhe mjeku i skuadrës mysafire të cilët arrin të mbajnë në jetë djaloshin e KF LLapit.

 

Lajmi i fundit: Bie nga tribuna lojtari, në gjendje të rëndë shëndetësoreMësohetn se jetë e talentit llapjan tani është jashtë rrezikut për jetë.

Stadiumi pa rrethoja ka bërë që ky djalosh të pësojë këtë indicent të rrallë.(bp)