Një familje në Librazhd kërcënon se do të hidhet nga pallati. Mësohet se familja me 5 anëtarë kërcënon se do të hidhen nga kati i tetë i pallatit.

Shkaku i kësaj është konflikti që familja ka me fqinjët të cilët po bëjnë punime mbi tarracën mbi banesën e tyre.

Ndërkohë policia dhe drejtues te bashkisë ka mbërritur ne vendin e ngjarjes ku po punohet për  të qetësuar situatën e për të parandaluar një tragjedi.