Marrëdhënia baba dhe vajzë është një gjë e bukur – ajo është përgjithmonë vajza e vogël, pa marrë parasysh moshën.

Në nder të Ditës së Babait, Bored Panda mblodhi një listë të imazheve të baballarëve duke parë vajzat e tyre në ditën e dasmës.

Fotot më poshtë tregojnë lidhjen prekëse të babait dhe vajzës dhe momentet më të vështirat të baballarëve duke parë vajzën e tyre në një fustan të mrekullueshëm të bardhë.

Father-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-ReactionFather-Of-Bride-Reaction