Pas një kohe të gjatë larg rrjeteve sociale, Flori Mumajesi po rikthehet me këngë duke u prezantuar në festivalin Kënga Magjike këtë të dielë.

Por, para kësaj kënge, Flori kishte në plan edhe një bashkëpunim tjetër i cili do të publikohet shumë shpejtë.

Ai është bërë bashkë me dy emra të njohur për projektin i cili veç është incizuar dhe do të lëshohet së shpejti.

Për kë po bëhet fjalë, ua tregon videoja e mëposhtme.