Elvana Gjata është njëra prej artisteve më aktive të skenës muzikore shqiptare.

Elvana Gjata gjatë muajit korrik ka publikuar këngën “Mike” në duet me Ledri Vulën dhe John Shahun.

 

Ky projekt ishte realizuar edhe me videoklip dhe për gjatë gjithë verës ka qëndruar në mesin e këngëve hit.

 

Në kanalin YouTube, kënga ka marrë mbi 46 milionë klikime, duke bërë të jetë shifër rekord e këtyre artistëve për këngën e publikuar për vetëm tre muaj më parë.

 

Për ndryshe, projekti i fundit nga Elvana Gjata është “Shade”, në bashkëpunim me Poo Bear.

“Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm “Mike” nga Elvana, Ledri dhe Johni thyen çdo rekord të mundshëm