Moti i keq ka përfshirë pjesën më të madhe te Ballkanit.

 

Në disa vende temperaturat e ulëta kanë sjell ulje te konsiderueshme të temperaturës ndërsa në vende  të tjera ka pasur dhe vazhdon të ketë reshje të dendura shiu.

 

Mali I Zi, Kroacia dhe Bosnja kanë problem të konsiderueshme me reshjet e deborës ndërsa Shqipëria dhe Serbia janë të përfshira kryesisht në orët e fundit nga reshjet e medha të shiut.

 

Edhe ditët në vijim do të jenë të tilla, me reshje debore dhe shiu në pjesën më të madhe të rajonit.