Studentët në përfundim të protestës bënë edhe dicka tjetër që nuk e kemi parë nëpër protesta. Ata pastruan rrugën nga mbeturinat.

Ç’studentë të kulturuar! Bravo!

Qindra mijëra studentët që protestuan masivisht pranë Ministrisë së Arsimit, kanë hedhur pankarta dhe letra të shumta nëpër rrugë. Por me pas e pastruan krejtësisht vetë.

Nuk ishte parë e dëgjuar asnjëherë/ Ja çfarë bën studentët pas protestës së sotme-FotoNuk ishte parë e dëgjuar asnjëherë/ Ja çfarë bën studentët pas protestës së sotme-Foto