Pas Arben Çukos, policia ka arrestuar edhe ish-deputetit Arben Ndoka. Ndoka ka qenë deputet në zonën e Lezhës, dhe është i njohur për opinionin publik për shkak të akuzave të dy viteve më parë për lidhje me krimin dhe të shkuarën e tij në Itali ku sipas opozitës ishte dënuar për prostitucion.