Është cilësuar si një nga ditët më të bezdisura të javës dhe ky “mit”, nuk do të zhduket asnjëherë për të hënën. Po të lexoni edhe këto 5 arsye do të bindeni akoma më shumë:

Është dita e parë e javës

E hëna “shkatërron të dielën”

Pas një fundjave shumë të lodhshme me miqtë, të hënën nuk ke asnjë motiv për tu rikthyer në punë

Nuk ka rëndësi se sa gjumë keni fjetur të dielën në mbrëmje, të hënën në mëngjes do të ndiheni i pangopur me gjumë

Çdo të hënë ti ndihesh i sëmurë.