Një çift i martuar nga Luiziana, duke pastruar apartamentin e tyre para ditës së Falëminderimeve gjetën një lotari fituese.

Tina Eerenberg vuri në dukje se ajo kishte gjetur shumë petale në një klub nate gjatë pastrimit të shtëpisë, të cilën ata e përgatitën për një festë familjare në Ditën e Falënderimeve.

Në një nga lotaritë e gjetura, pothuajse dy javë përpara afatit përfundimtar, kishte një fitim prej 1.8 milionë dollarëve, transmeton Billbordi.

“I kontrolluam numrat shumë herë”, tha Harold Ehrenberg.

Ai shtoi se ata gjithmonë kishin pritur që diçka e keqe të ndodhte para se të merrnin zyrtarisht çmimin.

Çifti jeton në Mandeville, një qytet pranë kryeqytetit Baton Rouge. Pas refuzimit të taksave shtetërore dhe federale, ato do të mbeten 1.3 milionë dollarë, të cilat ata do të mbajnë për ditët e daljes në pension.

“Ne nuk planifikojmë ndonjë pazar të madh apo udhëtime të mëdha – thotë zonja Eerenberg.