Shembja e objekteve që preken nga ndërtimi I Unazës së Re është shoqëruar me tension mes policisë dhe banorëve.

Teksa IKMT ka zbritur në zonën e Laprakës këtë të martë për prishjen e një banese dykatëshe që preket nga ndërtimi I Unazës së Madhe, familja e prekur nga prishja e objektit është ngujuar brenda në banesë.

Sipas të zotëve të shtëpisë, ata nuk janë njoftuar nga IKMT për prishjen e ndërtesës.

Në mbështetje të familjes, kanë shkuar edhe banorë të shumtë nga radhët e Unazës së Re si dhe deputetë të opozitës.