Kryeministri Edi Rama ka publikuar 10 arsyet se përse Këshilli i Ministrave vendosi të ndalonte importin e makinave me mbi 10 vjet perdorim.

Në një postim në “Facebook”, Rama teksa ka uruar ndjekësit e tij për një ditë të mbarë ka publikaur dhe një video që tregon arsyet.

Sipas Ramës, vendimi është marrë për të siguruar një ajër më të pastër dhe shëndet më të mirë. Vendimi hyn në fuqi duke nisur nga ky muaj.

“MIRËMËNGJES dhe me këtë videoinformacion rreth vendimit që ndalon importin e makinave me mbi 10 vite vjetërsi për të siguruar ajër më të pastër e shëndet më të mirë për fëmijët tanë e çdo qytetar, ju uroj një ditë të mbarë”

Rama: Ja pse e ndaluam importin e makinave-VIDEO Rama: Ja pse e ndaluam importin e makinave-VIDEO Rama: Ja pse e ndaluam importin e makinave-VIDEO Rama: Ja pse e ndaluam importin e makinave-VIDEO