Kryeministri Edi Rama, menjëherë pas miratimit me 75 vota të projektligjit për mbylljen e lojërave të fatit, zgjodhi Twitter-in për të komentuar një vendim të tillë.

“Kuvendi sapo miratoi me 100% të deputetëve të pranishëm ndalimin e bixhozit (kazino elektronike dhe baste të çdo lloji, off apo online) në 31 dhjetor. Fjalët mbrapsht shpifësve të çdo kanali e portali, ndërsa me aktorët e Kinoshqupit kemi dhe gjyqet se do paguajnë një më një ata”, shkruan Rama.