Kryeministri Edi Rama, ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për t’i uruar ndjekësve të tij festën e Halloween-it.

Me anë të disa videomontazheve, Rama ironizuar Lulzim Bashën dhe Sali Berishën. Në video Basha është shndërruar në një lakuriq nate, ndërsa Berisha një skelet që ka një kungull mbi kokë.

Si përshkrim të videove, Rama është treguar shumë i kursyer duke shkruar vetëm: Gëzuar Halloween-in.