Sergio Ramos, i ka kërkuar falje Reguilonit pasi bëri një reagim të dhunshëm duke e goditur aksidentalisht të riun në stërvitjedhe ku ai e kishte goditur disa herë me top.Reguilon ishte i lumtur që këtij problemi i erdhi fundit duke shtuar: “Gjithmonë me skuadrën time dhe me kapitenin tim, të fitojmë nesër”.Ramos ishte qartë i mbyllur në stërvitje dhe i lënduar ndërkaq me një video në stërvitje që u transmetua disa herë, ai nuk bëri asnjë përpjekje për t’u ndrequr në fushë me shokët e tij.Lojtarët kishin një stërvitje ku ata e pasonin topin me duart e tyre dhe Reguilon e goditi pa dashje Ramosin kurse ai shkojë për ta bllokuar atë. Mbrojtësi reagojë me zemërim dhe e goditi topin tek 21-vjeçari dhe këtë e bëri disa herë gjatë stërvitjeve.