Një 29-vjeçar nga Maqedonia v.diq si rezultat i një ko.nflikti të ashpër që u zhvillua në provincën austriake Rehau në qytetin e Ëakebruck, njoftoi policia austriake shkruan portali Laumat.

Shtetasi nga Maqedonia, identiteti i të cilit nuk është zbuluar, vd.iq në spital si rezultat i lëndimeve të pësuara gjatë r.rahjes. Disa persona u pl.agosën dhe u dërguan në spital. “Një shtetas 29 vjeçar nga Maqedonia nuk u mbijetoi lëndimeve. Nëntë vetë u përfshinë në pë.rplasjen fizike. Trupi i të ndjerit është dorëzuar për autopsi “, tha prokuroria,” shkruan Laumat.