Analisti Mustafa Nano është përfshirë në një debat me tone të larta me gazetaren Klodiana Lala dhe gazetarin Basir Çollaku.

Nano u shpreh në hyrje të diskutimit të tij në studio, se Saimir Tahiri ka pranuar të shkojë në një emission me 6  vetë, ku tre I kishte armiq dhe tre nuk I kishte miq.

Kjo ka shkaktuar reagim tek gazetarja Lala dhe gazetari Çollaku, të cilët nuk e quajtën të drejtë termin armik. Lala tha madje, se ka bashkëpunuar shumë mirë me zotin Tahiri gjatë kohës që ka qenë Ministër i Brendshëm.

“Këtë hipokrizinë e jetës publike shqiptare nuk e duroj dot. Termi armik në politik përdoret edhe në Amerikë edhe në gjithë Europën”, tha Nano duke  iu drejtuar më pas gazetares Lala me fjalët:

-Kurba ime më e ulët televizive është kur të kam përballë ty dhe Basirin.

– Po e mëshiroj në këtë pikë, u përgjigj Lala.

Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët Sherr në studio, Muç Nano zihet me gazetarët