Një protestues në Unazën e Re mori fjalën dhe tha se shtëpitë po ua prish një palaço si Edi Rama dhe se ky është një skandal i madh.

“Shtëpitë dhe bizneset tona, të bëra me djersë thuajse në 30 vjet, vjen një ditë dhe do të na i prishë një palaço si Edi Rama. Por ne nuk do ta lejojmë këtë gjë. Kjo gjë as që duhet lejuar dhe do ta mbrojmë pronën me gjak”, tha protestuesi.