Mesut Ozil dhe Amine Gulse janë emra shumë të komentuar.

E dashura e Mesut Ozil së fundi ka publikuar një fotografi, në të cilën ka treguar se familjes së tij i është shtuar edhe një anëtar.

Bëhet fjalë për një qen, me të cilin ka pozuar në duar, përkrahë të dashurës, e cila po ashtu po mbante një qen.

“Një anëtar i ri i është bashkuar familjes tonë”, ka shkruar aktorja e njohur turke, Amine Gulse.

Shtohet një anëtar i ri në familjen e Mesut Ozil dhe Amine Gulse