Studentët kanë bërë thirrje të forta sot në protestën e organizuar përpara Ministrisë së Arsimit. Ata kanë ftuar edhe gjimnazistët në këtë protestë, duke thënë se nesër do të jenë ata që do të shkojnë në universitete.

“Sot ne, nesër ju”, kanë thënë protestuesit. Studentët kërkuan që edhe gjimnazistët të pezullojnë mësimin dhe të dalin e të protestojnë. Sipas studentëve, atë fat që sot e kanë ata, më vonë do ta kenë gjimnazistët.