Duke nisur nga dita e nesërme do të kemi një ngritje të lehtë temperaturave sa u përket atyre minimale.

Meteorologët parashikojnë që ditën e nesërme do të kemi një rritje të ndjeshme të temperaturave minimale, si dhe mot të kthjellët në të gjithë territorin.

Ndërkohë që ditën e premte do të kemi sërish rikthim të reshjeve të shiut në të gjithë territorin.

Ja parashikimi i motit:

Image