Pa u mbyllur ende protesta e studentëve, infermierët kanë paralajmëruar nesër një protestë tek spitali më i madh në vend, QSUT.

Në njoftimin e shpërndarë, infermierët kërkojnë plotësimin e 11 kushteve, përfshirë rritjen e pagave, heqjen e gabimit mjekësor si vepër penale, shpërblim për festat dhe ditët e pushimit, etj.

"Thyeje frikën eja dhe ti..."-bluzat e bardha nisin nesër protestat