Perbërësit

3 çokollatë
2 krem qumeshti
1 Tako te gatshme
11 biskota Pettit
PËRMBI
karamel ose sos i çokollatës
qumësht
lajthi

Hapat

1
Kremin e ngrohim ne nje tenxhere dhe kur fillon të vlojë ia shtojmë çokollatën për tu shkrirë.

2
Pasi të shkrihet ia shtojmë biskotat e thyer dhe takon e gatshme, pastaj menyren e njejte te renditjes e perserisim.

3
Glazurën e përgatitur e vendosim në një enë ku tani e vendosim për ngrirje.

4
Pas ngrirjës përmbi ia derdhim sosin e çokollatës të cilin e përgatitim me pak qumësht.

5
Ndërsa për zbukurim ia përdorim lajthitë.