Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau kur ishte në moshën 10-vjeçare u shpall si vajza më e bukur në botë.

Sot pas shtatë vitesh ajo ruan po të njejtën bukur sikur ishte e vogël, por tashmë ajo është rritur dhe merret me mogeling.

Thylane krahas modelimit i është futur edhe aktrimit. Ajo është e bija e futbollistit francez Patrick Blondeau dhe TV prezantues Veronika Loubry. Modelja është krahasuar shpesh edhe me Gigi Hadid për ngjashmërinë. Shikoni si duket tani Thylane.‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto

‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto

‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto‘Vajza me e bukur në botë’ është rritur, ja si duket sot ajo-Foto