Pamjet e frikshme që tregojnë një pyll duke marrë frymë janë kapur nga një kamera në Kanada.

Video e çuditshme, që tregon pemët që luajnë dhe tokën që ngrihet dhe ulet përsëri, u regjistrua nga disa eksploruesit të habitur nga ajo që po shihnin.

Hayler Morestein ndau klipin në Twitter me titullin: “Kjo video e një pylli në Kanada që duket sikur po merr frymë është gjëja më e frikshme që kam parë”. Video është shpërndarë gjerësisht në rrjete në mbarë botën.