Situata ne qarkun e Lezhes sot vijon me temperaturat te uleta dhe reshje. Ne bashkine Lezhe e Kurbin sot ka reshje te dobeta shiu, por pa probleme. Furnizimi me energji normal. Ne Mirdite situata sot eshte problematike nga reshjet e debores qe kane filluar intensive dhe ngricat. Ne rrugen e Kombit dhe ato nacionale jane te kalueshme dhe pa problema per momentin. Rruget rurale qe lidhin qendrat e Nj. Ad. kane prezence bore dhe akullit, kalimi me zinxhire. Edhe sot punet me fadroma per te hapur rruget me fshatrat e thella ne( Nj. Ad. Selite, Orosh, Kacinar, Fan). Furnizimi me energji ka qene me nderprerje ne disa zona. Mesimi ka filluar ne shkollat e qytetit Rreshen e Rubik, ne Njësitë Administrative nuk zhvillohet mesim.