Pamje të mrekullueshme të vilës Kur u martuan Princ Harry dhe aktorja Meghan Markle, Mretëresha Elizabet iu kishte dhuruar një vilë në të cilën tani janë shpërngulur për të jetuar çifti më i përfolur aktual. Vila gjendet jo shumë larg pallatit mbretëror, ka 20 dhoma gjumi dhe 6 banjo, kurse e veçantë e saj janë dekoret prej floriri. Një vilë vërtetë mbretërore, të cilën do ta gëzojnë çifti i cili janë në pritje të një fëmije. Këto imazhe do të ju bëjnë të përjetoni edhe ju mrekullitë e kësaj shtëpie.