I pari në fushë? Po. Më i miri në histori të futbollit? Ndoshta, ose të paktën në dy të parët. I pari në rrjetet sociale? Po. Cristiano Ronaldo dëshiron të fitojë, gjithmonë. Portugezi është, dhe është thënë në të gjitha këto vite, si një agonitë i madh, një nga ata atletë që nuk lënë asgjë për shans.

Vëmendja në detaje është pjesë e ADN-së së tij, por jo vetëm në fushën e gjelbër, terrenin e tij të preferuar: gjithçka për të cilën ai nënshkruan, në fakt, synon të shkëlqejë, të vendoset në qendrën e kompetencës, përsosmërisë.

Dhe nëse është tregu apo, si në këtë rast, rrjetet sociale, ndryshojnë pak.E pra, Cristiano Ronaldo është bërë njeriu më i ndjekur në botë në Instagram.

Por a e dini sa fiton portugezi në një postim të vetëm në Instagram? Ronaldo fiton hiq më pak se 650 mijë euro në vetëm një postim që e bën në llogarinë e tij në Instagram, e që natyrisht se ai është shumë aktiv në rrjetet sociale.Zbulohet se sa fiton Ronaldo nga një postim në Instagram

Zbulohet se sa fiton Ronaldo nga një postim në Instagram